Bergrace Running Socks aanbieding een groot succes

Duizenden Bergrace deelnemers profiteren al van de Bergrace Running Socks aanbieding van € 5,– per paar met een vergelijkbare winkelprijs van ± € 10,– een voordeel van € 5,–.

Vele positieve reacties ontvangen wij m.b.t . de goede pasvorm en de juiste keuze van materiaalsamenstelling, die overigens per model verschillend kan zijn. Toepast wordt lycra, elastane, polyamide en viscose in verschillende percentages. Bovendien zijn de sokken op de diverse plaatsen o.a. in de zool en hiel extra versterkt voor meer draagcomfort.

Vandaar opnieuw de mogelijkheid om een paar sokken voor dezelfde aantrekkelijke prijs te bestellen via het inschrijfformulier. Bij het afhalen kun je kiezen uit div. modellen en 12 verschillende kleur combinaties in de maten 35 t/m 49.
Aanbieding is bij voor-inschrijving incl. BibTag en Bergrace Running Socks slechts € 19,50
Het bestellen van de sokken gaat via het inschrijfformulier.
Als je een belangstelling hebt voor sokken dan kun je dat aangeven op het inschrijfformulier.
Werkwijze: In de enveloppe met het startnummer tref je een gele munt aan die omgewisseld kan worden voor een paar sokken naar keuze in de Bergrace Shop, Bergstraat 5, Wageningen of in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

SUPER BELANGRIJK. De schoenmaat moet ALTIJD ingevuld worden op het inschrijfformulier. Dit is noodzakelijk voor het toesturen van de categorieprijzen. NIET ingevuld dan ontvang je geen sokken ook al ben je winnaar.