Bergrace Shop – Wageningen, een bijzonder concept

Een Wageningse ondernemer die de Bergrace organisatie een zeer warm hart toedraagt heeft de winkel, die overigens te huur staat, beschikbaar gesteld.

Voor ons een mooie gelegenheid voor het afhalen van de startnummers voor de verschillende Bergrace events. En voor verkoop van diverse sportartikelen om geld te generen voor de organisatie van de verschillende Bergrace Events. Door de week zijn we dagelijks actief met de organisatie van die events en op de zaterdag is de winkel geopend.

Door dit concept kunnen wij dan de prijzen laag houden van o.a. Asics en van Salomon trail & loop schoenen en al aan te bieden vanaf € 65 ,– p.p. Maar ook is er keuze uit sportkleding en andere artikelen die lopers goed van pas komen. Zoals b.v. lange compressie kousen voor € 9,95 p.p. en nog veel meer.

De bekendheid van de shop wordt steeds groter net als de keuze mogelijkheid uit meerdere artikelen. Het is zeker de moeite waard om op een zaterdag een keer binnen te komen lopen. Andere dagen is het ook mogelijk maar dan moet men even vooraf gebeld worden 06 51 12 82 44 Adres Bergstraat 5. Wageningen.