Cani run tijdens de Bergrace by Night Xperience Forever op 2 nov.

Nu het de laatste tijd steeds sneller donker wordt trainen we steeds vaker met ons clubje van Canitrail Veluwe op de verharde paden (i.v.m. veiligheid).

Ook dit is altijd erg gezellig en heeft een aparte sfeer met al die lichtjes!
Het leuke nu is, dat we mee mogen doen aan de ‘Bergrace by Night’ Dit jaar voor het eerst opengesteld voor honden! En aangezien we met onze trainingen nu inmiddels perfect zijn voorbereid, wordt dit een appeltje-eitje natuurlijk! Hopelijk doen er meer liefhebbers mee.

De ‘Bergrace by Night’ is een gezellige en sportieve avond uit. Het is de oudste nachtloop van Nederland en vindt voor de 40ste keer plaats op vrijdagavond 2 november a.s. tussen Wageningen en Rhenen. De canirun-route is 11,6 km is over verharde wegen behalve op de laatste 1000 mtr. op de Grebbeberg door het bos met de 1000 waxinelichtjes.

De start is om 23.05 uur op de Markt in Wageningen en de finish is in Ouwehands Dierenpark te Rhenen waar iedereen gratis toegang heeft..

Langs de route zijn diverse sfeerelementen zoals o.a. de 1000 kaarsjes op de klim van de Grebbeberg en op meerdere plaatsen grote fakkels, licht- en geluidseffecten.

Redaktie. Canitrail club Veluwe

Bergrace reactie: Iedereen is van harte welkom.Sluit je aan bij de Canitrailers Veluwe.  Inschrijven en informatie op www.bergracebynight.nl