Het Muzikale Programma

Het programma is opgedeeld in optredens van DJ Mike, vaste DJ van de Bergrace en de zanger Ferry Nice. Met als gevolg diverse  muziekstijlen, waar velen zich happy bij voelen en uitermate geschikt is om op te dansen en mee te zingen. Met Ferry Nice meezingen  op Hollandse Hits en kans maken op een prijs tijdens een Hollandse Hit Bingo en bij DJ Mike swingen op muziek van bekende artiesten op de bekende hits van alle tijden.  

Dit vindt allemaal plaats voor en na de vier prijsuitreikingen. Iedereen kan meezingen met de hits van bekende Nederlanders en die zijn er veel, te veel om op te noemen.  Bij de muziek van DJ Mike is het swingen geblazen.  Dus kom luisteren,  dansen en meezingen.

Maar er is ook een wedstrijdelement,  want we zijn en blijven prestatiegericht bezig op deze avond. Ook jij maakt kans om winnaar te worden van een Hollandse Hit Muziek Bingo.

Wees er bij, het wordt nu extra gezellig tijdens deze laatste Bergrace Afterparty. 

N.B. Per ronde worden 100 bingo Bingokaarten uitgereikt. De helft van deze Bingo kaart zit al in de envelop en de overige worden ’s avond uitgereikt.