Bergrace Running Socks aanbieding een groot succes

Duizenden Bergrace deelnemers profiteren al jaren van de Bergrace Running Socks. Zij hebben gebruik gemaakt van de aanbieding van € 5,– per paar die een vergelijkbare winkelprijs heeft van ± € 10,–. m.a.w. een voordeel van € 5,–.

Vele positieve reacties, een goede pasvorm en de juiste keuzes van materiaalsamenstelling, die overigens per model verschillend kan zijn. Toepast wordt lycra, elastane, polyamide en viscose in verschillende percentages. En de sokken op de diverse plaatsen o.a. in de zool en hiel extra versterkt voor meer draagcomfort.

Opnieuw de mogelijkheid om een paar sokken voor dezelfde aantrekkelijke prijs te bestellen via het inschrijfformulier. Bij het afhalen kun je kiezen uit div. modellen en verschillende kleur combinaties in de maten 35 t/m 49.
Aanbieding is bij voor-inschrijving incl. deelname en Bergrace Running Socks v.a. € 19,75

Het bestellen van de aanbieding van een paar Bergrace sokken gaat via het inschrijfformulier. 
Heb je geen belangstelling voor sokken dan kun je dat aangeven op het inschrijfformulier.

Werkwijze:  Nadien ontvang je in de enveloppe bij het startnummer een gele munt, die dan omgewisseld kan worden voor een paar Bergrace sokken naar keuze in de Bergrace Shop, (adres volgt) of in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

SUPER BELANGRIJK. De schoenmaat moet ALTIJD ingevuld worden op het inschrijfformulier. Dit is noodzakelijk voor het toesturen van de categorieprijzen. NIET ingevuld dan ontvang je geen sokken ook al ben je winnaar.