Goede doel

De Hoge Born: biologische zorg- en behandelboerderij op één plek

Gelegen aan de Bornsesteeg in Wageningen.
Een biologische boerderij waar brede psychiatrische zorg geboden wordt. Ze vinden er beschermd werk en er worden behandeling aangeboden in dagdelen. De Hoge Born biedt een rustige omgeving, weg van de dagelijkse hectiek, waar de natuur dichtbij en inspirerend is.

Hans Janssen is de bedrijfsleider van de zorgboerderij met een biologisch groente- en fruitbedrijf. We zijn een dagbestedingsbedrijf, een ontmoetingspunt voor mensen, die psychische hulp nodig hebben en die in een veilige omgeving kunnen opbloeien. We werken met jongeren en volwassenen, met psychische problemen, met een verslavingsverleden of met een lichte handicap. Hans Janssen: we zijn positief over de samenwerking met de Bergrace, die door de Bergrace Wandel-4-Daagse is ontstaan. Een extra financiële bijdrage kunnen wij altijd gebruiken.

Vandaar deze actie opgezet door de “stichting van Berg tot Berg race” tijdens de Bergrace by Night. Deelnemers kunnen een financiële bijdrage noteren op het inschrijfformulier. Het ingelegde bedrag wordt verdubbeld door de stichting en wordt er een passend “cadeau” aangeboden waar mensen van De Hoge Born een lange tijd plezier aan zullen beleven.

Gewoon even een bedrag invullen op het inschrijfformulier en je maakt velen blij.

Gezond eten en een goed doel ondersteunen.
Een hutspotpakket voor twee personen.


Zorgboerderij met biologische boerderijwinkel De Hoge Born is ook dit jaar weer het goede doel van de Bergrace by Night.
Het bijzondere aan deze ondersteuning is dat de deelnemer wordt beloond met een kortingsbon van 10% op alles wat verkrijgbaar is in de Boerderijwinkel aan de Bornsesteeg in Wageningen.

Er zijn 2 mogelijkheden om dit goede doel te ondersteunen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20181015_160821-1024x768.jpg

Op het Bergrace inschrijfformulier kun je een bedrag vermelden waarmee je de activiteiten die plaats vinden op De Hoge Born ondersteunt. Het bedrag bepaal je helemaal zelf.

De tweede mogelijkheid is het aankruisen op het inschrijfformulier dat je belangstelling hebt voor een Hutspotpakket, bestaande uit aardappelen, uien en winterwortel, afkomstig van De Hoge Born, voor twee personen voor slechts €0,50.
Het hutspotpakket ontvang je bij het afhalen van het startnummer, dat kan op 30 – 31 oktober en 1 november.

Opgelet! Doe je mee aan beide acties dan ontvang je twee kortingsbonnen van 10%.
Een leuk extraatje.