Informatie

Belangrijk op 1 november

Omkleden

In het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark is boven een beperkte kleedruimte. Op eigen risico kun je daar een sporttas achterlaten. Dat geldt ook voor de drie zalen beneden. Tip: laat geen waardevolle spullen achter. Zie ook het item bewaarservice.

Leger des Heils

Met een extra kledingstuk naar de start!
Wie heeft dat niet thuis, sportkleding die je (bijna) niet meer draagt tijdens het lopen, trek deze aan wanneer je met de bus naar de start in Wageningen gaat.
Daar staat een bestelbus van het Leger des Heils klaar om die kleding in ontvangst te nemen. Zij hebben daar meerdere goede bestemmingen voor. En jij kunt starten in de door jouw gewenste outfit voor een goede prestatie.
Het Leger des Heils is enorm blij dat zij bij elke Bergrace by Night met een volle bus sportkleding huiswaarts keren en velen daarmee een plezier kunnen doen.
Het grote voordeel voor de deelnemer is dat hij weet waar zijn tas staat bij terugkomst in het Junglerestaurant van Ouwehand en de kledingkast is opgeruimd.
Er worden geen tassen met kleding teruggebracht naar Ouwehands Dierenpark.

Afterparty

Bergrace by Night: een avond Sporten & Stappen. Incl. danceparty van 20.00 tot 01.30 uur. DJ Mike en zanger Ferry Nice zorgen voor swingende muziek en creëren daarmee een perfecte sfeer voor en na de sportieve prestatie. De “Bergrace Danceparty” gaat nog even door na de laatste prijsuitreiking om 01.15 uur met een grote finale ter afsluiting.
Een nacht die elke hardloper minstens éénmaal moet beleven en nadien verslaafd raakt aan dit fenomeen net zoals vele anderen.

Bekijk de video van vorig jaar, waarbij de hele zaal los gaat!
http://www.youtube.com/watch?v=MP38lajAhnA

Sfeer impressie van eerdere edities:
http://www.youtube.com/watch?v=OS5OrjJ2YAg

GRATIS Bewaarservice

De envelop die je ontvangt bij het ophalen van het startnummer kun je tijdens de race in bewaring geven met waardevolle spullen die passen in de envelop. Voordeel, hardlopen met pinpas op zak is niet meer nodig en na de finish weer snel binnen handbereik. Deze servicepost is bij de inschrijving of bij de Bergrace Shop in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark.
Werkwijze: de envelop wordt dichtgeplakt/geniet waar je bij staat en kan alleen door jou worden opgehaald. Daarvoor heb je nodig het startnummer dat correspondeert met het nummer op de envelop. Ophalen van de envelop kan tot 00.30 uur.

Annuleren

Dat kan uitsluitend per mail. Bij annulering ontvangt de deelnemer geen inschrijfgeld retour.
Kan er een doktersverklaring worden voorgelegd dan ontvang je 100% terug.
Deelnemers die NIET gestart zijn ontvangen per post de bestelde artikelen.

SERVICE bij annulering
Je kunt het startnummer wel aan een bevriende loper doorgeven. Bij het AFHALEN van het startnummer kan de persoon de inschrijving op zijn naam laten zetten, deze wordt dan in de uitslagenlijst opgenomen. Staat er een naam op het startnummer dan loopt de persoon de race even met een andere naam. De e-mail bevestiging van de inschrijving moet getoond worden bij de omzetting. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.

Wijzigingen afstand

Het is mogelijk om de afstand te wijzigen bij het ophalen van het startnummer.
Je behoudt gewoon het toegekende nummer.

Informatie Pendelbussen

De GRATIS bussen pendelen NON STOP naar Wageningen.
Alleen op vertoon van het startnummer mag je instappen. Er is alleen plaats voor de deelnemers. Bergrace vrijwilligers zorgen ervoor dat het instappen correct en snel verloopt.
De Hatro bussen vertrekken vanaf de parkeerplaats van Ouwehands Dierenpark bij restaurant Wereldpaleis. Helemaal links van de hoofdingang van het Dierenpark richting Rhenen.
Houdt er rekening mee dat het lopen van de parkeerplaats naar de inschrijving en weer terug naar de bussen ± 2 x 10 min. in beslag neemt.

Instappen:
Volg de aanwijzingen op en het staat tevens op de bus.

Uitstappen:
Voor de 5.2 km op de Marijkeweg.
Voor de 7.6 km op de Costerweg. ± 2 minuten lopen naar de Markt.
Voor de 11.6 km op de Wageningse Berg voor het Stadion.

De ALLERLAATSTE BUS naar Stadion de Wageningse Berg vertrekt om 22.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Ouwehands Dierenpark. Na dit tijdstip rijden er geen bussen meer van de organisatie.

Reclameren

Het is mogelijk over de uitslag tot 24 uur na de race via info@bergrace.nl. te reclameren.
Nadien worden ze niet meer in behandeling genomen. Je kunt niet reclameren als je NIET start in de juiste categorie d.w.z. een vrouw start bij de mannen of een man bij de vrouwen. Dit wordt nadien niet aangepast in de uitslagenlijst dus wees sportief en start in de juiste categorie of bij de Mixed, indien je samen wilt lopen.

Vrijwilligers

Wie komt het Bergraceteam versterken? Het organiseren van de Bergrace by Night is alleen mogelijk dankzij de hulp van ± 145 vrijwilligers. Ook jouw hulp kunnen wij goed gebruiken. Wil je ons helpen bij de voorbereiding in de laatste week of op de dag zelf, mail dan je gegevens aan ons door. In overleg wordt dan gekeken waar jouw capaciteiten en belangstelling het best tot zijn recht komen. Ook verkeersregelaars zijn van harte welkom.
Voor informatie neem contact op via info@bergrace.nl of 0317 – 411080

Aansprakelijkheid

Deelname aan de “Bergrace by Night” is geheel op eigen risico en verantwoording.
De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Inschrijfgelden worden dan ook niet terugbetaald. Bestelde artikelen worden wel toegestuurd.

Na-inschrijving

Op 1 november om 19.15 uur gaat de NA- inschrijving in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark open. Vanaf dat tijdstip is het ook mogelijk je startnummer af te halen.

Verfrissing na de loop

Bij de finish in Ouwehands Dierenpark kan de deelnemer, onbeperkt, heerlijk fris water drinken. Geen plastic of blikjes meer die het milieu vervuilen.

Finish

Voor iedereen is de finish in Ouwehands Dierenpark. Toeschouwers zijn welkom, dat geldt ook voor de gezellige danceparty in het Jungle restaurant. Bij de finish zijn Bert Pessink en Jan Boer actief bij aankomst van de lopers. Zij gaan o.a. met de winnaars in gesprek over hun ervaringen.

Kilometeraanduiding

Alleen het laatste 1 en 2 kilometerpunt wordt aangegeven met een bord “nog 2 km” of “nog 1 km”.

Faciliteiten

  • Er is een sportarts en het EHBO team Amersfoort aanwezig.
  • AED’s zijn aanwezig bij de finish in de gele tent en op het parcours bij de EHBO-ers.
  • In Ouwehands Dierenpark is een beperkte kleedruimte beschikbaar in de bovenzaal van het Jungle restaurant.
  • Er zijn geen douches.

Parkeren

Deelnemers kunnen GRATIS parkeren op de twee grote parkeerplaatsen van Ouwehands Dierenpark. Iedereen kan daar parkeren.