Parcours

3.3 km

Je loopt via de Boslaan in Dierenpark naar het fietspad langs de N225. Daar aangekomen links de Grebbeberg af langs de Militaire Erebegraafplaats gevolgd door een lange afdaling van 7%. Onderaan direct links de Cuneraweg op en deze volgen tot aan de Heimersteinselaan. Hier links de Grebbeberg op met de 1000 brandende kaarsjes. Boven aangekomen rechts naar de finish waar ook de start plaats vond.
Een afwisselend parcours ondanks de korte afstand met een paar leuke uitdagingen, zoals naar beneden – en bergopwaarts lopen.

5.2 km

De start vindt plaats op Marijkeweg 23 in Wageningen bij Sporthal Het Binnenveld van KV Wageningen.
Via de Haarweg naar de kruising met de Zijdvang. Hier links en na 50 mtr. rechtsaf de Weidijk op. Aangekomen bij de grote weg (N225) rechtsaf over het fietspad. Na ± 100 mtr. rechts de Cuneraweg op en na ± 650 mtr. linksaf de Heimersteinselaan op. Voor de laatste km bergopwaarts naar de finish in Ouwehands Dierenpark.
Deze 1000 mtr. wordt verlicht door 1000 brandende kaarsjes, een prachtig schouwspel, een geweldige finale.

7.6 km

De route van 7,6 km begint op de Markt in het centrum van Wageningen. Voor het Stadhuis langs, via het Bowlespark naar de Grebbedijk. Na ruim één km bij de Wageningse Afweg de Grebbedijk weer af. Einde weg rechtsaf richting de kruising met de N225 daarna via de Zijdvang naar de Weidijk 1e weg links. Vanaf dit punt is de route gelijk aan de 5.2 km.

11,6 km

Nieuw. De start van de 11.6 km is weer in het Stadion op de Wageningse Berg.
Het parcours gaat via de weg achter het stadion langs en de Oranjelaan naar het fietspad van de N225 richting Renkum. Onderaan de Berg rechtsaf Onderlangs. Na de kruising Veerdam/Westbergweg wordt de Veerweg vervolgd richting Rhenen. Via de Grebbedijk langs de haven en daarna rechtsaf de Wageningse Afweg op richting de kruising N225. Daarna via de Zijdvang naar de Weidijk 1e weg links. Vanaf dit punt is de route gelijk aan de 5.2 km. en 7.6 km.